Ontdek Bouwen aan Ambitie

 

Bouw aan je ambitie

Dit is bouwen aan Ambitie. Op dit online platform helpen we je om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen. Want of je nu jong of oud bent, iedereen heeft talenten. En hoe eerder je weet waar jij echt goed in bent, des te eerder doe je elke dag wat jij het allerleukste vindt. Met bouwen aan Ambitie leer je om je netwerk in te zetten, anderen uit te dagen en je eigen ideeën na te jagen. Zodat je erachter komt waar jij het beste in bent en daarmee aan de slag te gaan. Dus, kies een thema of deel jouw challenge, project of toolkit met anderen en laat je inspireren. 

 

In deze video leggen we het je kort uit:

 

Nog meer informatie? Lees het hier:

Wat doet Bouwen aan Ambitie

Ontdek waar je écht goed in bent!

Onze missie

Werk is een van de belangrijkste zaken in je leven. Wij geloven dat als je werk doet dat goed bij je past, je beter in je vel zit en je meer plezier in het leven hebt. Het is dan ook onze missie om je te laten ontdekken waar je écht goed in bent. En daarmee aan de slag te gaan. Daarbij maakt het niet uit of je nog op school zit, al aan het werk bent of thuis zit zonder werk. Je bent er zelf mee geholpen, maar ook onze samenleving profiteert daarvan. Daarom werken we samen met scholen, ondernemers, overheden, verenigingen en stichtingen om jou te helpen achterhalen wat jouw ambitie is. En die waar te maken. Zo bouwen we aan ambitie: Jouw ambitie! 

Alle kansen voor elk talent

Als het om werk gaat, zien we dat er in korte tijd veel verandert. Door automatisering  ontstaan er bijvoorbeeld veel nieuwe beroepen en krijgen oude beroepen een nieuwe inhoud. En doordat er veel meer op afstand wordt gewerkt, komen er ook in Noordoost Fryslân steeds meer beroepen in beeld waar je nog niet zo lang geleden voor naar de Randstad moest.

Kinderen, ouders en leerkrachten blijken het overzicht van deze nieuwe mogelijkheden nog lang niet altijd te hebben. Bouwen aan Ambitie wil dit veranderen. Daarbij staat het talent centraal. Wij denken dat er ook in Noordoost Fryslân voldoende mogelijkheden zijn om voor alle talenten een gepaste opleiding en baan te vinden

Neem contact op

Bouwen aan Ambitie

Ried 8
9285 KK
Buitenpost

E: g.kruisselbrink@roobol.frl
T: 0511 - 54 83 90

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wij werken samen met: