Thema overzicht

Binnen Bouwen Aan Ambitie wordt er gewerkt aan verschillende challenges en projecten. Deze challenges en projecten vallen ook onder allerlei verschillende thema's. Hieronder vind je 12 verschillende thema's waarin wij te werk gaan. 

Wil jij ook mee bouwen aan een thema? Laat het ons weten

Contact ons

 

Over Bouwen aan Ambitie

Onze missie

Werk is een van de belangrijkste zaken in je leven. Wij geloven dat als je werk doet dat goed bij je past, je beter in je vel zit en je meer plezier in het leven hebt. Het is dan ook onze missie om je te laten ontdekken waar je écht goed in bent. En daarmee aan de slag te gaan. Daarbij maakt het niet uit of je nog op school zit, al aan het werk bent of thuis zit zonder werk. Je bent er zelf mee geholpen, maar ook onze samenleving profiteert daarvan. Daarom werken we samen met scholen, ondernemers, overheden, verenigingen en stichtingen om jou te helpen achterhalen wat jouw ambitie is. En die waar te maken. Zo bouwen we aan ambitie: Jouw ambitie! 

Alle kansen voor elk talent

Als het om werk gaat, zien we dat er in korte tijd veel verandert. Door automatisering  ontstaan er bijvoorbeeld veel nieuwe beroepen en krijgen oude beroepen een nieuwe inhoud. En doordat er veel meer op afstand wordt gewerkt, komen er ook in Noordoost Fryslân steeds meer beroepen in beeld waar je nog niet zo lang geleden voor naar de Randstad moest.

Kinderen, ouders en leerkrachten blijken het overzicht van deze nieuwe mogelijkheden nog lang niet altijd te hebben. Bouwen aan Ambitie wil dit veranderen. Daarbij staat het talent centraal. Wij denken dat er ook in Noordoost Fryslân voldoende mogelijkheden zijn om voor alle talenten een gepaste opleiding en baan te vinden. 

Neem contact op

Bouwen aan Ambitie

Ried 8
9285 KK
Buitenpost

E: g.kruisselbrink@roobol.frl
T: 0511 - 54 83 90

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.