Wini Weidenaar

Waarom bouwen aan ambitie?

We hebben elkaar gevonden in verschillende projecten, met als gemeenschappelijk doel de wereld een stukje mooier maken. Leerlingen bewust laten worden van hun talenten, maar ook de zorg voor de wereld om ons heen. Op een goede manier met elkaar omgaan en oog hebben voor elkaar. 

"Use your smile to change this world, don't let this world change your smile". Wini Weidenaar

Contact

Website Wini Weidenaar

 

 

Wat doe ik met bouwen aan ambitie?

Deze knoppen lijden naar onder andere projecten, challenges en toolkits die ik met mijn organisatie met leerlingen uitvoer of uitgevoerd hebben. De toolkits kunnen gebruikt worden als leidraad voor het uitvoeren van een project of challenge.

Challenges Projecten  Formats

Wie ben ik

Mijn naam is Wini Weidenaar, en inderdaad familie van……Weidenaar uit Dokkum van de droge worst. Dat is vaak de eerste vraag die mij gesteld wordt. Ondernemen leer je volgens mij dan ook niet, het zit je in het bloed! En zo is het bij mij ook. Opgegroeid in een familiebedrijf heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben. Een bezige bij, die weet wat ze wil! Mijn kracht is om creatief te denken en zo tot een commercieel concept te komen. Kenmerkend aan mij: enthousiast, betrokken, gedreven, vol passie en succesvol willen zijn in dat wat ik doe!

Contact

Mijn visie

Ik geloof in lessen vanuit de echte wereld. Hoe eerder kinderen in contact komen met processen hoe meer inzicht ze krijgen maar ook hoe meer opschudding ze kunnen veroorzaken in de positieve zin van het woord. Dus niet alleen kinderen leren van die processen we leren ook van de kinderen omdat juist zij heel anders kijken naar dingen. Daarnaast denk ik dat dingen veel beter beklijven als eerste kennis deelt, inspireert en dan daadwerkelijk zelf ergens mee aan de slag gaat. Zo pas je de kennis gelijk toe in de praktijk en ervaar je deze waardoor je het nooit meer vergeet. Allemaal aspecten die bij Bouwen aan Ambitie aan het bod komen. 

"No one is born hating another person because of the colour of his skin, or his background or his religion. People learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite. -- Nelson Mandela

Challenges

Droge worst challenge

Droge worst challenge

De leerlingen kregen als opdracht om een nieuwe soort dorge worst te bedenken. Daarnaast ook een bijpassende naam, een etiket een milieuvriendelijke verpakking. Ook mochten ze verschillende soorten droge worst proeven en beoordelen. Het winnende ontwerp maakt kans om echt in productie te worden genomen. Ligt jouw ontwerp straks in de schappen van de supermarkt?
Lees meer.

Projecten

Toolkits

Contactpersoon

Organisatie:               Wini

Contactpersoon:       Wini Weidenaar

Telefoon:                    06-12362259

E-mail:                        vraagje@wini.nu

Website:                     https://www.wini.nu