NME De Klyster

Waarom bouwen aan ambitie?

Samen op weg naar een Groen, Gezond en Duurzaam Noordoost- Friesland. De Klyster laat jonge mensen actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. In deze tijd waarin steeds minder jongeren vanzelfsprekend in contact komen met de natuur en waarin wij staan voor een aantal wereldwijde problemen, is NME nog nooit zo hard nodig geweest! 

Contact

Website NME De Klyster

 

 

Wat doen wij met bouwen aan ambitie?

Deze knoppen lijden naar onder andere projecten, challenges en toolkits die wij op onze school met studenten uitvoeren of uitgevoerd hebben. De toolkits kunnen gebruikt worden al leidraad voor het uitvoeren van een project of challenge.

Challenges Projecten  Toolkits

Wie zijn wij?

De Klyster ondersteunt het basisonderwijs in de regio. Doel: kinderen in contact brengen met de natuur, het landschap, en duurzame thema’s, waardoor een belangrijke basis wordt gelegd voor duurzaam gedrag. Het klysterteam bestaat uit enthousiaste educatieprofessionals en vrijwillige natuurgidsen. Wat zijn verder onze diensten: Excursies – Duurzaamheidsprojecten – Gastlessen - Natuurpakketten - Een Uitleencentrum met leskisten en veldwerkmateriaal. 

Contact

Onze visie

Door kinderen al op jonge leeftijd in contact te brengen met de natuur in de eigen leefomgeving, deze te ervaren en ervan te genieten, wordt mede de basis gelegd voor gezond en duurzaam gedrag.

Challenges

Projecten

Toolkits

Contactpersoon

Organisatie:               NME De Klyster educatie natuur en duurzaamheid

Contactpersoon:       Marjolein Staal, teamleider

Telefoon:                    06-13785146

E-mail:                        m.staal@klyster.nl

Website:                     www.klyster.nl