Codeschool.frl

Waarom bouwen aan ambitie?

Het is geen geheim dat steeds meer beroepen digitaliseren. De hoeveelheid computercode die nodig is in de energiesector, bouw, industrie, commercie en de digitale overheid is enorm. Dit stelt de samenleving voor enorme uitdagingen, omdat op dit moment de nodige mensen niet voor handen zijn. In die uitdaging ligt voor Codeschool een kans om inwoners van Noordoost Fryslân vooruit te scholen voor de banen van nu en straks.

Contact

Website Codeschool

 

 

Wat doen wij met bouwen aan ambitie?

Deze knoppen lijden naar onder andere projecten, challenges en toolkits die wij met onze organisatie uitvoeren of uitgevoerd hebben. De toolkits kunnen gebruikt worden als leidraad voor het uitvoeren van een project of challenge.

Challenges Projecten  Toolkits

Wie zijn wij?

Codeschool biedt deelnemers overzicht in het beschikbare scholingsaanbod voor code in de regio en daarbuiten. Dit doen we door duidelijke routes naar groei te ontwikkelen zodat talenten stapsgewijs meer vaardigheden ontwikkelen door een bijdrage te leveren aan het oplossen van digitale uitdagingen van de regio.

Onze visie

We inspireren door inwoners van Noordoost Fryslan de kans te geven om in aanraking te komen met code en het eigen talent te herkennen of code. Dit zorgt voor inzicht in keuzes voor opleiding en de arbeidsmarkt. Door te certificeren vullen we de gereedschapskist met vaardigheden steeds verder terwijl ondertussen vraagstukken in de regio worden opgelost. Die aantoonbare ervaring is waardevol op de arbeidsmarkt. We werken ook aan continuëren, zodat de ontwikkeling van deelnemers niet stopt na de looptijd van het project.

Challenges

Projecten

Formats

Contactpersoon

Organisatie:               Codeschool.frl

Contactpersoon:       Ferenc Jabobs

Telefoon:                    06-14995615 

E-mail:                        f.jacobs@kennislab.frl

Website:                    www.codeschool.frl